בייקון מתוק עטוף ירך חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון מתוק עטוף בשר חזיר. מנה זו מכילה כ 331 גר' של חלבון, 126 גרם של שומן, וסך הכל 2910 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, צימוקים זהובים, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. . נסו בייקון רוזמרין עטוף בשר חזיר ירך, ירך חזיר מייפל עטוף בבייקון, ו ירך חזיר עטוף בבייקון עם דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו מחבת צלייה רדודה עם רדיד אלומיניום.
בשר חזיר מתובל עם מלח ופלפל. עוטפים את פרוסות הבייקון סביב מותן החזיר ומאובטחים עם קיסמים. מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מוסיפים את ירך החזיר. מבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, על 10 דקות, ולאחר מכן במקום על מחבת צלייה. מערבבים יחד דבש, חומץ בלסמי, יין אדום, בצל ורוזמרין בקערה קטנה; מורחים על ירך חזיר.
צולים את בשר החזיר בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ואז מפזרים צימוקים. המשך בישול עד הטמפרטורה הפנימית של ירך החזיר מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C), על 15 דקות יותר.
הסר מהתנור, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות לפני הסרת קיסמים וחתיכות.