בייקון עטוף צדפות עם מיונז חריף
בייקון עטוף צדפות עם מאיו חריף יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 20. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בסביבות 35 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 117 אוהדים. אם יש לכם אבוקדו, כוסברה, מלח ים ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. בייקון עטוף צדפות עם מיונז חריף, צדפות עטופות בייקון עם כוסברה-מיונז חריף, ו צדפות עטופות בייקון עם כוסברה-מיונז חריף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הברוילר. עוטפים כל צדפה בחתיכת בייקון ומאבטחים אותה בעזרת קיסם.
מניחים את הצדפות עטופות הבייקון על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים אותן בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים אותם מתחת לצלייה כ -10 עד 15 דקות עד שהבייקון מבושל, הופך פעם אחת.
הכינו את המאיו החריף על ידי שילוב המיונז, משחת הצ ' ילי, מיץ הליים והכוסברה הקצוצה. מערבבים היטב ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
להגשה מקלפים בזהירות את עלי החסה ומרפדים מגש גדול בכוסות החסה. מעל כל אחד מהם צדפה עטופה בייקון, 2 פרוסות אבוקדו וכף מיונז חריף.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
צדפות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.