קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 34 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו עוף עטוף בבייקון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°. בסיר לשלב 1/3 ציר עוף כוס, מרמיט, וסוכר חום ולהביא לרתיחה. להפחית רוטב 1/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לעטוף כל רגל עוף עם שתי חתיכות של בייקון ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מברשת תערובת מרמייט על עוף ומניחים בתנור. צלוי עד בייקון שניתנו ועוף הגיע לטמפרטורה פנימית של 160 עד 165 ° F, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרמייטמרמייט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להעביר עוף ללוח חיתוך (להזמין את המיצים במחבת), אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בעוד העוף נח, מחממים חמאה בסיר קטן מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הקמח רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מוסיפים את הגושים השמורים, מקציפים כל הזמן כדי להיפטר מכל גושים.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להוסיף כוס הנותרים של מלאי, לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים בטעמים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מגישים עוף עם רוטב וצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות