בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 34 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו עוף עטוף בבייקון.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°. בסיר לשלב 1/3 ציר עוף כוס, מרמיט, וסוכר חום ולהביא לרתיחה. להפחית רוטב 1/4 כוס, על 4 דקות.
לעטוף כל רגל עוף עם שתי חתיכות של בייקון ומניחים על תבנית אפייה.
מברשת תערובת מרמייט על עוף ומניחים בתנור. צלוי עד בייקון שניתנו ועוף הגיע לטמפרטורה פנימית של 160 עד 165 ° F, על 1 שעה.
להעביר עוף ללוח חיתוך (להזמין את המיצים במחבת), אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב.
בעוד העוף נח, מחממים חמאה בסיר קטן מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הקמח רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את הגושים השמורים, מקציפים כל הזמן כדי להיפטר מכל גושים.
להוסיף כוס הנותרים של מלאי, לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים בטעמים עם מלח ופלפל.
מגישים עוף עם רוטב וצדדים לפי הצורך.