בייקון, שומר וצ'אטני תפוחים
צריך תבלין ללא חלב? בייקון, שומר וצ'אטני תפוחים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 69 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 2150 קלוריות. אם יש לך זרעי שומר הקרקע, סוכר, נורה שומר-חצוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מרק ערמון-שומר עם תפוח-אגוז צ'אטני, תפוח, בייקון & שומר מלית, ו בורגר ביזון מרווה עם צ'אטני תפוחים בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה; מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיף את שומר חתוך, טימין, שום ותפוח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את זרעי שומר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים במיץ לימון,גרידת לימון, סוכר ושומר.
הסר את chutney מן החום, העונה עם מלח ופלפל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. להשליך את הקורנית, מערבבים בבייקון ומגישים את chutney עם טוסטים.