קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בינג בשר שומשום

בינג בשר שומשום
בינג בשר שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 490 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן צ'ילי, צלי בקר מעדנייה, בצק פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר שומשום, בשר שומשום, ו מוקפץ בשר שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקרוגל בצק פיצה על כוח 50 אחוז כדי לרכך, 1 עד 2 דקות, ואז לתת לנוח 5 דקות. משמנים צלחת גדולה עם שמן צמחי; לעצב את הבצק לתוך 9 אינץ ' עגול ומניחים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
מפזרים 1 כפות שומשום ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
מלחמלח
3
לזרוק את תערובת סלט כרוב, חומץ, שמן צ ' ילי, ומלח לטעום בקערה. בקערה אחרת, לזרוק את הרוסטביף, שמן שומשום, בצל ירוק וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
רוסטביףרוסטביף
שמן שומשוםשמן שומשום
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בצל ירוקבצל ירוק
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חום 3 כפות שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את זרעי הבצק למטה ומפזרים את זרעי שומשום 1 כף הנותרים. מכסים ומטגנים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהבצק מוזהב, כ -3 דקות לכל צד, מסתובבים עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
6
להעביר מגבות נייר, מתבלים במלח וקריר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
למחוק את המחבת ולמקם על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את תערובת הרוסטביף ומערבבים עד לפריך, 1 עד 2 דקות. פורסים את לחם הפנים לחצי אופקית.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
לחם שטוחלחם שטוח
9
שכבת הבשר, תערובת סלט כרוב וכוסברה במחצית התחתונה. מכסים עם החלק העליון וחותכים 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בקרבקר
10
בינג הוא לחם שטוח סיני, המשמש לעתים קרובות כריך בשר, ביצים או בצק מטוגן לארוחת בוקר.
מרכיבים שתצטרך
בשר מעדנייהבשר מעדנייה
לחם שטוחלחם שטוח
בצקבצק
ביצהביצה
11
למנה: קלוריות 561; שומן 27 גרם (רווי 5 גרם); כולסטרול 27 מ "ג; נתרן 906 מ" ג; פחמימות 62 גרם; סיבים 4 גרם; חלבון 22 גרם
12
צילום אנטוניס אכילאוס