קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

בינג שרי קלפוטי

בינג שרי קלפוטי

הוראות

1
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1 כף סוכר, לנקד אותו עם החמאה, לצלות את clafouti תחת מטאטא שחומם מראש על 3 סנטימטרים מהחום במשך 1 דקה, או עד שהוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מגישים את clafouti עם הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
Serve the clafouti with the ice cream.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת