ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1981 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סודה לשתיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°; קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם סכין חדה ומניח על תבנית אפייה.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז, 45 דקות עד 1 שעה. מניחים תפוחי אדמה בצד עד מספיק מגניב כדי להתמודד, ואז לגרוף בשר מחית בקערה. מידה 3/4 כוס מחית לביסקוויטים ומניחים בקערה (מכסים ומקררים כל מחית שאריות לשימוש אחר).
להעלות את טמפרטורת התנור ל 204°.
להוסיף חלב חמאה פירה ומערבבים עד חלקה. מנפים קמח, זנגביל, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לערבב 6 כפות. חמאה עד תערובת דומה פירורי גס.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות עד שהבצק מתחיל להתאחד, ומוסיפים עוד חלב חמאה 1 כף. בכל פעם במידת צורך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות. ללטף את הבצק לעובי 1/2 אינץ ולהשתמש חותך עגול 1 1/2 אינץ ' לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל שאתה יכול.
מניחים ביסקוויטים 1 אינץ בנפרד על תבנית אפייה ungreased גדול. לאסוף שאריות, ללטף יחד, לחתוך יותר ביסקוויטים ומניחים על תבנית אפייה. חזור עד שכל הבצק כבר בשימוש.
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה ומברשת על צמרות ביסקוויט.
אופים במשך 12 עד 14 דקות, עד הזהב.
בואו להתקרר על מדפים חוט במשך 5 דקות כדי לשרת חם או יותר לשרת בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS