ביסקוויטים זנגביל עם טפטוף
המתכון טפטף לחמניות זנגביל יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 300 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם חמאה, מלח, בתוספת 2 כפות סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת זנגביל עם טפטוף שוקולד, עוגת זנגביל כתומה טפטפת עם שוקולד, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש ל 375°f. גיליון אפייה קו עם קלף.
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, מלח, סודה לשתיה וציפורן בקערה גדולה לשלב.
באמצעות בלנדר מאפה( ראה הערה), לחתוך בחמאה עד התערובת היא בסדר ולא חתיכות חמאה להישאר.
מוסיפים חלמון ביצה, מולסה וחלב לקערה ומערבבים כדי ליצור בצק עבה (השתמש בידיים במידת הצורך כדי לסחוט לתוך הבצק).
מעבירים את הבצק למשטח העבודה ולשים מעט כדי לסיים את שילוב כל המרכיבים.
להתגלגל לתוך דיסק 6 אינץ'.
חותכים 8 טריזים ומניחים על מחבת, המרווח על 2 סנטימטרים זה מזה.
מברשת עם ביצה לבן ומפזרים סוכר מגורען.
אופים עד סט, 17 עד 19 דקות.
בואו להתקרר על פאן 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני טפטוף עם זיגוג.
כדי להפוך את הדובדבן: מערבבים סוכר עם חלב עד חלקה. אם נוזל מדי כדי להחזיק את צורתו כאשר טפטף, להוסיף כמות קטנה של סוכר להתעבות. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה קטן, או כף, זיגוג טפטוף על לחמניות מקורר.
בואו להגדיר בחלל קריר ויבש, כ -30 דקות.