קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 35 דק.
מנות18
ציון בריאות21
מגזין

ביסקוויטים לכלבים II

ביסקוויטים לכלבים II
ביסקוויטים כלבלב II עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם מלח, קמח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-35 דקות. . וזה טוב. נסו חטיפי כלבלב II, תבשיל טוט כלבלב, ו פינוקי כלבלב זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). ממיסים שמרים במים חמים עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המטרה, חיטה מלאה, ושפמים שיפון עם בולגור, קמח תירס ואבקת חלב. מערבבים בתערובת השמרים, מלח ומרק עוף כדי ליצור בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
אבקת חלבאבקת חלב
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בורגולבורגול
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיפוןשיפון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים יותר מרק אם יש צורך להחזיק את הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים לצורות הרצויות באמצעות חותך עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
6
מניחים ביסקוויטים 1 אינץ ' בנפרד על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מערבבים את הביצה והחלב; מברשת על צמרות הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, ולאחר מכן לכבות את התנור ולתת את הביסקוויטים לשבת בתנור הסגור לילה כדי להיות קשה נוסף ופריך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®