ביסקוטי אגוזי שוקולד
ביסקוטי אגוזי שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-36 ומחירו 19 סנט למנה מנות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס ביסקוטי, ביסקוטי שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד-אגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס). גריז קל קמח גיליון עוגיות.
בקערה קטנה מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים וניל. מוסיפים בהדרגה תערובת קמח, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים שוקולד ואגוזים.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. על משטח מקומח, בצורת בצק לשני יומנים, 14 אינץ 'ארוך, 1-1 / 2 אינץ' רחב 1 אינץ ' עבה.
הניחו שני סנטימטרים זה מזה על דף העוגיות המוכן.
אופים 25 דקות או עד להשחמה קלה.
חותכים לפרוסות אלכסוניות בעובי 3/4 אינץ ' ומחזירים לגיליון העוגיות, עומדים זקופים.
אופים 10 דקות יותר או עד יבש מעט. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו