ביסקוטי האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי האביב. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, אגוזי פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר, גרידת תפוזים, ווניל עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מערבבים ביצים וחלבון ביצה אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה להתמזג לתוך תערובת מוקרם באמצעות כף עץ. מערבבים בשוקולד הלבן, חמוציות מיובשות ופיסטוקים. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות, או עד שהבצק כבר לא דביק.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולחלק לחצאים. טופס כל חצי לתוך יומן שטוח על 12 אינץ 'ארוך על ידי 3 אינץ' רחב. סדר יומני לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהב חיוור. אפשר יומני להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. על קרש חיתוך, לחתוך יומני רוחצים באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות נוספות, או עד הזהב.
מעבירים ביסקוטי לחוט מתלים, ומגניבים לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.