קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי האביב

ביסקוטי האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי האביב. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, אגוזי פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר, גרידת תפוזים, ווניל עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים ביצים וחלבון ביצה אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; בהדרגה להתמזג לתוך תערובת מוקרם באמצעות כף עץ. מערבבים בשוקולד הלבן, חמוציות מיובשות ופיסטוקים. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות, או עד שהבצק כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
שוקולד לבןשוקולד לבן
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולחלק לחצאים. טופס כל חצי לתוך יומן שטוח על 12 אינץ 'ארוך על ידי 3 אינץ' רחב. סדר יומני לפחות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהב חיוור. אפשר יומני להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. על קרש חיתוך, לחתוך יומני רוחצים באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים במשך 15 דקות נוספות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים ביסקוטי לחוט מתלים, ומגניבים לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.