ביסקוטי צ'אי ספייס
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי צ'אי ספייס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תה תבלין תפוזים, מיץ תפוזים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: ביסקוטי צ'אי ספייס (פחמימות וגלוטן נמוכות), פנקייק חלבון וניל צ'אי תבלין עם סירופ דבש צ' אי (GF), ו יום 11: ביסקוטי צ'אי שוקולד צ' יפס.
הוראות
כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך כלספייס) בקערה גדולה.
שלב את השמן, הליקר והביצים, והוסף לתערובת הקמח, תוך ערבוב עד מעורבב היטב (הבצק יהיה יבש ומתפורר). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קל 7 או 8 פעמים. מחלקים את הבצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל 8 אינץ ' ארוך.
מקום לחמניות 6 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח כל גליל עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר את הלחמניות מסדין אפייה; מגניב במשך 10 דקות על מתלה תיל.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 15 (1/2 אינץ').
מניחים את הפרוסות, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325; אופים 10 דקות. הפוך את העוגיות; אופים 10 דקות נוספות (העוגיות יהיו רכות מעט במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.