ביסקוטי שוקולד ושקדים
צריך קינוח ללא חלב? ביסקוטי שוקולד ושקדים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-36 ומחירו 26 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ביצים, וויסקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו ביסקוטי שוקולד-שקדים, ביסקוטי שוקולד שקדים, ו ביסקוטי שוקולד ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). צולים את השקדים במחבת רדודה במשך 12 עד 15 דקות, מנערים את התבנית כמה פעמים, עד שהשקדים נצבעים קלות. מניחים בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 או 3 יריעות עוגיות בנייר אלומיניום, הצד המבריק כלפי מעלה.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
מניחים 1/2 כוס של חומרים יבשים אלה לתוך קערה של מעבד מזון.
מוסיפים כחצי כוס מהשקדים הקלויים ומעבדים כ-30 שניות.
מחזירים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים פנימה את יתרת השקדים והשוקולד צ ' יפס. בכוס מדידה גדולה מקציפים את הביצים, הווניל והוויסקי בעזרת מזלג לתערובת. מערבבים לתוך החומרים היבשים עד לחות. הרטיבו את הידיים וחלקו את הבצק לארבע מנות. שמירה על הידיים רטובות, טופס כל רבע לרצועות על 9 אינץ 'ארוך, 2 אינץ' רחב 1/2 אינץ ' גבוה. סביב הקצוות.
הניחו שתי רצועות לרוחב על כל אחד מגיליונות העוגיות.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש. אם אופים עוד גיליון אחד בכל פעם, הפוך את הסדינים מלמעלה למטה באמצע זמן הבישול.
בעזרת מרית מתכת מוציאים את הלוחות מגיליונות העוגיות ומניחים להתקרר למשך 20 דקות על קרש החיתוך. הפחת את טמפרטורת התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
בעזרת סכין משוננת חותכים בזהירות בזווית לפרוסות ברוחב של 1/2 אינץ'.
מניחים את הפרוסות, חתוכות כלפי מטה, על יריעות העוגיות.
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהביסקוטי פריך וקלוי קלות.
כבה את התנור ופתח את דלת התנור, ומאפשר לביסקוטי להתקרר בתנור. כשהוא קריר, יש לאחסן בכלי אטום.