ביסקוטי שוקולד-שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי שוקולד שקדים. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, אבקת אפיית calumet, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים שוקולד, ביסקוטי שוקולד ושקדים, ו ביסקוטי שקדים שוקולד.
הוראות
רזרבה 2 עוז. שוקולד. קוצצים גס הנותרים שוקולד. מיקרוגל קצוץ שוקולד בקערה קטנה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין; מגניב מעט. בינתיים, לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח.
מקציפים חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. תערובת בשוקולד נמס ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם היטב לאחר כל תוספת. מערבבים אגוזים.
מחלקים את הבצק לשניים; מגלגלים כל חצי ללוג של 10x2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מקום, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 40 עד 50 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב על אפיית גיליון 15 דקות.
העבר יומנים ללוח חיתוך. השתמש סכין משונן לחתוך כל יומן לתוך 18 פרוסות אלכסוניות; מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים 10 דקות. בכל צד או עד שהעוגיות משחימות קלות משני הצדדים.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
ממיסים שוקולד שמור על פי חבילה; טפטוף מעל ביסקוטי.