קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שקדים דובדבן

ביסקוטי שקדים דובדבן
ביסקוויט שקדים דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. . זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך קמח, ביצים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ביסקוטי שקדים דובדבן, ביסקוטי שקדים דובדבן, ו ביסקוטי דובדבן-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים דובדבנים יבשים וליקר amaretto יחד בסיר על חום בינוני עד האמרטו מגיע לרתיחה; ניקוז, הזמנת 2 כפות של הנוזל לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד על גיליון נייר שעווה. מקציפים חמאה עם 1 כוס סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. מקציפים 3 ביצים לתוך תערובת חמאה-סוכר, אחד בכל פעם, מתמזגים בכל ביצה לפני הוספת הבא. מערבבים שמורות דובדבן נוזלי תמצית וניל לתוך החומרים הרטובים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
דובדבניםדובדבנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מקציפים חמאה עם 1 כוס סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. מקציפים 3 ביצים לתוך תערובת חמאה-סוכר, אחד בכל פעם, מתמזגים בכל ביצה לפני הוספת הבא. מערבבים שמורות דובדבן נוזלי תמצית וניל לתוך החומרים הרטובים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חמאהחמאה
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מערבבים תערובת קמח לתוך החומרים הרטובים קצת בכל פעם כדי ליצור בצק חלק. מקפלים בעדינות דובדבנים ושקדים לבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, לחלק לשניים, וליצור כל מחצית לתוך יומן 12 אינץ 'ארוך ו 2 1/2 אינץ' רחב. בעדינות לחץ על יומני עם האצבעות כדי לשטח עד עובי של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
שקדיםשקדים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
להעביר כיכרות לסדינים אפייה מוכן, מברשת עם ביצה מוכה, ומפזרים כל אחד עם 1 1/2 כף סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם חום זהוב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
להעביר כיכרות לחוט מתלים מגניב במשך 20 דקות. השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך כל כיכר באלכסון ל-16 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
להעביר את הביסקוטי לסדינים אפייה. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
אופים בתנור במשך 8 דקות; הפוך ביסקוטי ואופים עד פריך משחימים קלות, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.