ביסקוטי תאנים שוקולד
המתכון שוקולד עוגיות תאנה מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, וניל, תאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה וסוכר עד שמנת, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים וניל ומכה לשלב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים עד שהבצק מתאחד (הוא יהיה יבש) ומערבבים בתאנים.
מחלקים בצק לשני חלקים שווים. טופס כל חתיכה לתוך יומן 12 על ידי 2 אינץ ' ומניח על גיליונות אפייה.
אופים עד מבושל דרך אבל עדיין רך, כ -30 דקות.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין משונן לחתוך ביסקוטי לחתיכות עבה 3/4 אינץ'.
מניחים בחזרה על תבנית אפייה ואופים עד יבש קלוי, על עוד 10 דקות.
מעביר מתלה תיל כדי לסיים קירור.