קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

ביף בורגיניון עם כרוב

ביף בורגיניון עם כרוב
ביף בורגיניון עם כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 716 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בשר עגול, לחם כפרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יבש את קוביות הבשר עם מגבות נייר ואז מפזרים אותם עם מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות, לצרוב את הבשר בשמן החם במשך 3 עד 5 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
הסר את הקוביות הצרובות לצלחת עם בייקון ולהמשיך צורב עד שכל הבשר הוא השחמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
לזרוק את הגזרים, ובצל, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל בשומן במחבת ומבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
תחזיר את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את בקבוק היין ומספיק מרק בשר כדי לכסות כמעט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את רסק העגבניות, עלי דפנה וקורנית. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה הדוק ומניחים אותו בתנור במשך כ 1 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כאשר מנוקבים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
שלב 2 כפות חמאה והקמח עם מזלג ומערבבים לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תבשילתבשיל
12
מוסיפים את הבצל הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
מטגנים את הפטריות ב 2 כפות חמאה במשך 10 דקות עד להשחמה קלה ולאחר מכן להוסיף את התבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
14
מפזרים פטרוזיליה ומגישים לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

2עלי דפנה, עלי דפנה שלמים, שלמיםעלי דפנה, עלי דפנה שלמים, שלמים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר, פרוס עבה מאודגזר, פרוס עבה מאוד7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבש טוביין אדום יבש טוב3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חבורהכרוב, גבעולים עבים הוסרוכרוב, גבעולים עבים הוסרו8ריבס, קצוץ טרי או קפואתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)8ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל פנינה, מקולףבצל פנינה, מקולף1קילוגרםבשר בקר עצה עגול לחתוך לקוביות 1-inchבשר בקר עצה עגול לחתוך לקוביות 1-inch8ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם כפרילחם כפרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרכז נרפא יבש לחתוך אפלווד מעושן בייקון, חתוך לקוביותמרכז נרפא יבש לחתוך אפלווד מעושן בייקון, חתוך לקוביות2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, מחולקחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, מחולק12ציפורןשיני שום, קלופים ושמאליים שלמיםשיני שום, קלופים ושמאליים שלמים2בצל צהוב, בצל צהוב פרוס, פרוסבצל צהוב, בצל צהוב פרוס, פרוס