ביף בורגיניון עם כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 716 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בשר עגול, לחם כפרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יבש את קוביות הבשר עם מגבות נייר ואז מפזרים אותם עם מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות, לצרוב את הבשר בשמן החם במשך 3 עד 5 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
הסר את הקוביות הצרובות לצלחת עם בייקון ולהמשיך צורב עד שכל הבשר הוא השחמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
לזרוק את הגזרים, ובצל, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל בשומן במחבת ומבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
8
תחזיר את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את בקבוק היין ומספיק מרק בשר כדי לכסות כמעט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את רסק העגבניות, עלי דפנה וקורנית. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה הדוק ומניחים אותו בתנור במשך כ 1 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כאשר מנוקבים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
שלב 2 כפות חמאה והקמח עם מזלג ומערבבים לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
תבשיל
12
מוסיפים את הבצל הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
13
מטגנים את הפטריות ב 2 כפות חמאה במשך 10 דקות עד להשחמה קלה ולאחר מכן להוסיף את התבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)