ביף סטרוגנוף
ניתן להכין את המתכון ביף סטרוגנוף תוך כ-30 דקות. בבמנה עיקרית זו יש 1067 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-57 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 20 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אטריות ביצים רחבות במיוחד, שמן צמחי, שמנת וקישוט פטרוזיליה. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל מזרח אירופאי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: איזי ביף סטרוגנוף - גרסת בקר טחון, קל ביף סטרוגנוף - גרסת בקר טחון, ואיזי ביף סטרוגנוף - גרסת בקר טחון.
הוראות
פורסים בשר לרצועות דקות מאוד בעובי של 1/2 על 2 אינץ' ומתבלים במלח ופלפל. מכניסים למקפיא.
מחממים מחבת על אש בינונית. ממיסים 2 כפות חמאה ומבשלים עם קמח 1 דקה.
להקציף קונסומה. מסמיך דקה אחת. מערבבים פנימה חרדל ושמנת חמוצה, מסמיכים 2 עד 3 דקות.
מסירים מהאש ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מחממים מחבת שנייה על אש גבוהה.
הוסף כף שמן וכף חמאה, ולאחר מכן הוסף את הבשר והבצל ומבשל על אש גבוהה עד להשחמה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות בסך הכל. לאחר מכן מוסיפים את הקורניצ'ונים הקצוצים ומערבבים לאיחוד.
מסדרים בשר על מצע אטריות ביצים ומעליו רוטב סטרוגנוף ופטרוזיליה.
מגישים עם לחם פומפרניקל פרוס עבה.
יין מומלץ: שיראז, Nero D Avola, פרימיטיבו
שיראז, Nero D Avola ו-Primitivo הם בחירה מצוינת עבור ביף סטרוגנוף. עבור סטרוגנוף בקר שמנת ופטרייתית, תרצו אדום מודגש שיתאים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.