קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 22 דק.
מנות20
ציון בריאות18
מגזין

ביף פופס עם רוטב אננס ופטרוזיליה

ביף פופס עם רוטב אננס ופטרוזיליה
בשר בקר עם רוטב אננס ופטרוזיליה דורש כ-3 שעות ו-22 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.58 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-7 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה משרת 20. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 יאמרו שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פילה בקר, חומץ ביין אדום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: רוסטביף עם רוטב עגבניות פטרוזיליה חריף, אבטיח ופטרוזיליה פופס ומנגו-פטרוזיליה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לרוטב הפטרוזיליה: בקערה של מעבד מזון מערבבים יחד את הפטרוזיליה, השום, החומץ, פתיתי הצ'ילי, הסוכר, 1 1/2 כפית מלח ו- 1/2 כפית פלפל עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד פילה בקר, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 קוביות)1 1/2 פאונד פילה בקר, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 קוביות)
פילה בקר חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 קוביות)פילה בקר חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 קוביות)
חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (40 קוביות)חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (40 קוביות)
3 כוסות פטרוזיליה עלים שטוחים טריים3 כוסות פטרוזיליה עלים שטוחים טריים
1 (2 קילו) אננס, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 חתיכות)1 (2 קילו) אננס, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 חתיכות)
אננס, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 חתיכות)אננס, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 חתיכות)
חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ' (40 חתיכות)חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ' (40 חתיכות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים מחצית מהתערובת בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את התערובת שנותרה בקערת הגשה קטנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מניחים את בשר הבקר בקערה הבינונית עם רוטב הפטרוזיליה. מערבבים היטב עד שהבשר מצופה בתערובת. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים. משחילים את השיפודים מתחילים בחתיכת אננס, ואז בקוביית בקר. חוזרים על הפעולה עם עוד חתיכת אננס ועוד קוביית בקר. ממשיכים עם השיפודים הנותרים. צולים את השיפודים במשך 2 עד 3 דקות מכל צד (למדיום רייר) או עד לעשייה הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
להגשה מסדרים את הביף פופס על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מטפטפים את רוטב הפטרוזיליה הנותר השמור או מגישים את הרוטב בצד כתיבול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר