ביף פופס עם רוטב אננס ופטרוזיליה
בשר בקר עם רוטב אננס ופטרוזיליה דורש כ-3 שעות ו-22 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.58 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-7 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה משרת 20. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 יאמרו שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פילה בקר, חומץ ביין אדום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: רוסטביף עם רוטב עגבניות פטרוזיליה חריף, אבטיח ופטרוזיליה פופס ומנגו-פטרוזיליה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לרוטב הפטרוזיליה: בקערה של מעבד מזון מערבבים יחד את הפטרוזיליה, השום, החומץ, פתיתי הצ'ילי, הסוכר, 1 1/2 כפית מלח ו- 1/2 כפית פלפל עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד להטמעה.
מניחים מחצית מהתערובת בקערה בינונית.
מניחים את התערובת שנותרה בקערת הגשה קטנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להגשה.
מניחים את בשר הבקר בקערה הבינונית עם רוטב הפטרוזיליה. מערבבים היטב עד שהבשר מצופה בתערובת. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים. משחילים את השיפודים מתחילים בחתיכת אננס, ואז בקוביית בקר. חוזרים על הפעולה עם עוד חתיכת אננס ועוד קוביית בקר. ממשיכים עם השיפודים הנותרים. צולים את השיפודים במשך 2 עד 3 דקות מכל צד (למדיום רייר) או עד לעשייה הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה מסדרים את הביף פופס על צלחת הגשה.
מטפטפים את רוטב הפטרוזיליה הנותר השמור או מגישים את הרוטב בצד כתיבול.