קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

ביצה מקושקשת, תפוח אדמה ובייקון טוסטדות

ביצה מקושקשת, תפוח אדמה ובייקון טוסטדות
המתכון ביצה מקושקשת, תפוח אדמה ובייקון טוסטדות מוכן בתוך כ 50 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה הר ד ' אובר יש 841 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, ביצים, סלסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בייקון וביצה מק וגבינה, קליפורניה ארוחת בוקר לעטוף (אבוקדו, ביצה, בייקון ועוד!), ו ביצים מקושקשות עם בייקון ואבוקדו.

הוראות

1
במחבת כבדה בגודל 10 אינץ 'מחממים שמן בגודל 1/2 אינץ' על אש בינונית עד שהם חמים אך לא מעשנים ומטגנים טורטיות, 1 בכל פעם, הופכים במלקחיים, עד שהם זהובים וחיוורים, בערך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
העבירו טורטיות כמטוגנות עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז והתקררות מוחלטת. טורטיות עשוי להיות מטוגן 1 שבוע קדימה והמשיך במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בתבנית אפייה רדודה המצוידת במעמד, מסדרים בייקון בשכבה 1 ומבשלים באמצע התנור, הופכים מדי פעם, עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. ואז מפוררים בייקון ומניחים בצד. (בייקון עשוי להתבצע 1 1/4 שעות קדימה והמשיך חם על תבנית אפייה בתנור כבוי.)
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
קולפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'. במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' מחממים מים ו -2 כפות חמאה על אש בינונית עד להמסת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה בינונית 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
הסר את המכסה ובשל תפוחי אדמה על אש גבוהה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ורכה. תפוחי אדמה עשוי להתבצע 1 שעה קדימה והמשיך חם על תבנית אפייה בתנור כבוי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
בקערה להקציף יחד ביצים, בצל ירוק, ומלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת מחממים 2 כפות חמאה שנותרו על אש נמוכה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים ביצים ומבשלים, מערבבים ומתפרקים לחתיכות בגודל ביס, עד שהם מבושלים רקהמפתח כאן הוא לבשל אותם לאט ונמוך. ניתן להכין ביצים 45 דקות קדימה ולשמור עליהן מכוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
כף תפוחי אדמה, בייקון וביצים על טורטיות ומעליהם שמנת חמוצה, בצל ירוק, כוסברה וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.