ביצי פודינג ג'לי-O®
ביצי פודינג ג'לי-O® עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 216 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מים, שוקולד אפייה מתוק למחצה של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו תערובת פירות פודינג פירותי JELL-O® , עוגת פודינג אוראו ג'לי, ו פודינג אדום מקטיפה ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה ופודינג יבש בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף מים רותחים, ערבוב עד מעורבב היטב. מערבבים באבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת עד תערובת יוצרת כדור. צורה רזה כפות של תערובת פודינג לתוך 30 ביצים קטנות, כל אחד על 1-1/2 אינץ ' ארוך. (אם תערובת פודינג רכה מדי, מקררים כ -15 דקות כדי המשרד מעט לפני בעיצוב. מקררים 30 דקות או עד שהביצים מוצקות.
מיקרוגל שוקולד חצי מתוק בקערה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 עד 2 דקות או עד מעט נמס. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. טובלים ביצים בשוקולד. מקררים על מגש מצופה נייר שעווה 15 דקות או עד שוקולד הוא מוצק. בינתיים, מיקרוגל שוקולד לבן בקערה נפרדת למיקרוגל על גבוה 1-1/2 עד 2 דקות או עד מעט נמס. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
טפטוף שוקולד לבן על ביצים; תן לעמוד עד סט. לאחסן במיכל אטום במקרר.