ביצים בנדיקט
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 284 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, עגבנייה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אספרגוס בסל ספינת קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
במחבת גדולה הכניסו 2-3 פנימה. של מים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים בעדינות. שוברים ביצים קרות, אחת אחת, לכוס פודינג. מחזיקים את הכוס קרוב לפני המים, מחליקים ביצים למים רותחים. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד שהלבנים מוגדרים לחלוטין והחלמונים מתחילים להתעבות.
בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
בעזרת כף מחוררת מרימים ביצים עלומות מהמים. על כל חצי מאפין מניחים פרוסת עגבנייה, פרוסת בייקון קנדי, ביצה עלומה וארבע חתיכות אספרגוס. מעל כל אחד כ -3 כפות רוטב גבינה.