ביצים ממולאות בייקון
ביצים ממולאות בייקון יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 66 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם בייקון, ביצים, רוטב ראנץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ממולאות עם בייקון, ו ביצים ממולאות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה.
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
ניקוז. לקרר את הביצים מתחת למים זורמים קרים. לקלף פעם קרה. חצי מהביצים לאורך וגורף את החלמונים לקערה. מועך את החלמונים במזלג.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת; קוצצים פעם מגניב.
מוסיפים לחלמונים עם רוטב החווה. כפית את התערובת לתוך החצאים לבן ביצה. מסדרים על מגש ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.