ביצים מקושקשות צ'יליקילס עם רוטב עגבניות צלוי
אם יש לכם דבש, מלח ופלפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אספרגוס קלוי & ביצים מקושקשות מתכון, ביצים מקושקשות ואספרגוס קלוי על שאור קלוי, ו ביצים מקושקשות עם מורל ורוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לשפשף שמן על tomatillos, בצל ושום עם 3 כפות שמן ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים במחבת צלייה וצלי עד חום רך וזהוב על 20 עד 25 דקות.
מניחים tomatillos, בצל, שום, chipotle, מיץ לימון ותרד במעבד מזון להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את 3/4 כוס שמן זית מתבלים עם דבש ומלח ופלפל. להתחמם ביין מארי.
מחממים שמן קנולה בסיר בינוני עד 365 מעלות f. פריי טורטיות, 1 בכל פעם, עד פריך.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה קלות עם מלח.
מחממים את החמאה על אש נמוכה במחבת גדולה.
מוסיפים את הביצים, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים לאט עד לצורה רכה.
מניחים כפית של שמנת חמוצה ב 4 קערות רדודות גדולות כדי לאבטח את הטורטיות.
מניחים טורטייה מטוגנת על גבי כל טיפה של שמנת חמוצה.
מניחים חלק מהביצים והגבינת צ ' דר על כל טורטייה ומעל עם טורטייה אחרת, לחזור ולהרים עם טורטייה אחרת. מעל הטורטייה עם שאר הביצים והגבינה ומצקת את רוטב הטומטילו החם מעל.