ביצים מקושקשות קטיפה עם עשבי תיבול טריים
ביצים מקושקשות קטיפה עם עשבי תיבול טריים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לך מיורן, טימין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. נסו עשבי תיבול טריים וביצים מקושקשות פרמזן, ביצים מקושקשות שמנת עם עשבי תיבול טריים לגינה, ו ביצים מקושקשות של פריסי עם עשבי תיבול טריים וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים בתוספת 1/4 כוס חלב או שמנת עד כבר לא חוטי, על 1 דקה. על אש בינונית-נמוכה ממיסים חמאה במחבת מוקפצת גדולה.
יוצקים את הביצים לתבנית ובעזרת כף עץ או מרית גומי, מערבבים בעדינות את הביצים ומבשלים על אש נמוכה. הביצים יהפכו שמנת עם קרם רך. כשהביצים כמעט איבדו את" המראה הגולמי " זורקים פנימה את מיורן, טימין, בצל ירוק, גבינת פרמזן ומלח ופלפל ומערבבים לפיזור. ברגע שהביצים כבר לא נוזלות, אך עדיין שמנת ולחה מאוד, שפכו מיד מעט נתז חלב (1 או 2 כפיות) על הביצים כדי להפסיק את הבישול, והסירו את הביצים מהאש.
מגישים מיד עם טריזי לימון כקישוט וסלט ירוק.
בקערה קטנה מקציפים יחד את החרדל והחומץ. מקציפים לאט את שמן הזית ליצירת תחליב. מתבלים במלח ופלפל.
זורקים את הסלט הירוק עם הוויניגרט ומגישים.