קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים עלומות ועוגות תפוחי אדמה עם עגבניות הולנדז

ביצים עלומות ועוגות תפוחי אדמה עם עגבניות הולנדז
ביצים עלומות ועוגות תפוחי אדמה עם עגבניות הולנדז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, חומץ, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לובסטר מקושקשת ביצים עם Wasabi Hollandaise ו כרישה פריך ועוגות תפוחי אדמה # Festivus, ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), ו אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים עוגות תפוחי אדמה על פי הוראות מתכון בדף
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
הוסף מים לעומק של 2 אינץ ' במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חומץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ולשמור על מבשלים אור. לשבור ביצים, 1 בכל פעם, לתוך כוס מדידה או צלחת; להחליק ביצים, 1 בכל פעם, לתוך מים, מחזיק כוס קרוב ככל האפשר על פני המים. מבשלים 5 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
5
הסר ביצים עם כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מערבבים רוטב וחלב בסיר קטן; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטבתערובת רוטב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
תוסיף חמאה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 2 דקות או עד מעובה; מערבבים בזרימת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מניחים עוגות תפוחי אדמה על צלחות; למעלה עם ביצים. רוטב כפית על ביצים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)