ביצים עלומות קפרזה
ביצים עלומות קפרזה היא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. . גשו לסופר וקנו עגבנייה, חומץ מזוקק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), תזונה בביצים וביצים עלומות ברוטב עגבניות, ו ביצי מחבת קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לשפוך את החומץ ו 2 כפיות מלח, ולשמור את המים על רתיחה עדינה.
בעודכם מחכים שהמים יבשלו, הניחו פרוסת גבינת מוצרלה ופרוסת עגבניות עבה על כל חצי מאפין אנגלי, וטוסט בתנור טוסטר עד שהגבינה תתרכך והמאפין האנגלי יישרף, כ-5 דקות.
לפצח ביצה לתוך קערה קטנה. מחזיק את הקערה ממש מעל פני המים, בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים הבוערים. חזור עם הביצים הנותרות. לחלוט את הביצים עד הלבנים הם המשרד החלמונים התעבו אבל לא קשה, 2 1/2 עד 3 דקות.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת, וטבול על מגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים.
כדי להרכיב, מניחים ביצה עלומה על גבי כל מאפין אנגלי. כפית רוטב פסטו על כל ביצה ומפזרים מלח לפי הטעם.