ביצת פסחא משפחת ברודווי לאפות
לך לחנות ותביא פלפל, חרדל, לחם שיפון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת טלה מערבולת פסחא. משפחה Veganized, האביב האהוב על המשפחה שלנו לימון / עוגת פסחא, ו בר בראוני ברודווי.
הוראות
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום, לכסות, ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קר, לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מורחים את הבצל באופן שווה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים ביצים פרוסות מעל, ומפזרים את הגבינה השוויצרית.
לטאטא את המרק מרוכז וחלב יחד בקערה עד חלקה. מתבלים בחרדל, מלח מתובל, שמיר ופלפל שחור.
יוצקים את התערובת על הביצים. חמאה לחם שיפון עם 2 כפות של חמאה רכה, לחתוך כל פרוסה לרבעים.
מניחים על גבי התבשיל, חמאה בצד למעלה, חופפים במידת צורך.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם מתחיל להשחים והתבשיל חם, 30 עד 35 דקות.