בירה בסיסית-לחם גבינה
לחם בירה-גבינה בסיסי הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד, ו וידוי # 124: אני מסוכן עם גבינה ... גבינה ולחם בירה עירית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 10 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל ושום; לבשל 1 דקה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים תערובת בצל, גבינה ובירה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 9 x 5inch מצופה ספריי בישול.
טפטוף 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
טפטוף שנותר 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים 25 דקות נוספות או עד שחום זהוב עמוק ומבחר עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
לחם בירה צ ' דר תפוח: תחליף 1/2 כוס שאלוט טחון לבצל.
מניחים 1/2 כוס מגורר תפוח מקולף במגבות נייר; לסחוט עד בקושי לח. מבשלים שאלוט ותפוח בשמן על אש בינונית במשך 7 דקות. תחליף 1 כוס גרוסה extrasharp גבינת צ 'דר לבן עבור מונטריי ג' ק. תחליף 1 (12-אונקיה) בקבוק סיידר קשה עבור לאגר.