קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות עשב תבלין

לחמניות עשב תבלין
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, לחמניות עשב תפוחים עשויות להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, אגוז מוסקט טחון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב בתור לחם. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 32% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם בלילת גבינה עשבי תיבול , פרחי סקווש ממולאים בגבינת עשב בבלילת פריטר , ולילי קינמון עוגה .

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה ממיסים שמרים במים חמימים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
2
מוסיפים את המרווה, הטרגון, אגוז המוסקט, הסוכר, המלח, הביצה, החמאה או המרגרינה ו-1 כוס הקמח. בעזרת מטרפת תיל מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את 1 1/4 כוסות הקמח הנותרות בכף עץ ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מגרדים את הבלילה מדפנות הקערה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים כ-30 דקות או עד להכפלת הנפח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, אפרסקים טריים, פטל שחור ונענע, לא חובהסוכר קונדיטורים, אפרסקים טריים, פטל שחור ונענע, לא חובה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות סוכריות לוהטות או 1/4 כפית קינמון טחון2 כפות סוכריות לוהטות או 1/4 כפית קינמון טחון
פפרוני, לא חובהפפרוני, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סוכריות לוהטות אדומות או 1/4 כפית קינמון טחוןסוכריות לוהטות אדומות או 1/4 כפית קינמון טחון
עבור קרום כפול (9 אינץ'עבור קרום כפול (9 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8 כוסות רוטב עגבניות אהוב8 כוסות רוטב עגבניות אהוב
חצי-חצי קרםחצי-חצי קרם
3
מרוקנים את הבלילה על ידי ערבוב בכף עץ. משמנים קלות תבנית מאפינס אחת של 8 כוסות. שולפים את הבלילה לתבנית המאפינס המוכנה. ממלאים כל כוס מעט יותר מ-1/2 מלא; מניחים בצד במקום חמים ומתפיחים כ-15 עד 20 דקות או עד להכפלה. מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בישול פולנטהבישול פולנטה
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
5
מגישים חם.