בירה עוף מטוגן
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגנית? עוף מטוגן בירה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 305 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. 11 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם נורת שומר, עוף, בירה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחומץ תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצה, איך מכינים עוגת שזיפים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 43%. מתכונים דומים: עוף מטוגן בבירה, בירה עוף מטוגן, ו בירה עוף מטוגן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בתנור הולנדי מבשלים את הבייקון עד שהוא נחמד ופריך.
מוציאים את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז ולהתפורר כשהוא מקורר.
טפחו על העוף יבש ותבלו מכל הצדדים במלח ופלפל. צורבים את העוף מכל הצדדים במחבת עם שומן הבייקון שניתנו, עד שהחוץ חום ופריך.
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים את השומר לתבנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד שהם מקורמלים ורכים, כ -10 דקות.
מוסיפים מעט מים אם השומר מתחיל לשרוף.
יוצקים את הבירה ומביאים אותה לרתיחה. נסטלה את העוף וכל מיצי המנוחה, בצד השד כלפי מטה, בשומר ובבירה. מכסים ומעבירים את התבנית לתנור. צולים 35 עד 45 דקות, הופכים את העוף לאחר 20 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על אש נמוכה.
מוציאים את נתחי העוף לפלטת הגשה מחוממת.
מוסיפים את החומץ לרוטב ומבשלים כדי להפחית לעקביות עבה יותר, כ -5 דקות.
יוצקים את הרוטב על נתחי העוף, מעליהם בייקון מפורר ומגישים מייד. אם אתם רוצים רוטב חלק יותר, פשוט מסננים את הרוטב לאחר שהוא הצטמצם.