בישול איטי : גאמבו פירות ים
המתכון לבישול איטי : גאמבו פירות ים יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 25 דקות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בייקון, שיני שום, במיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: מבשלים לאט פירות ים גאמבו, ג'מבו מבושל לאט, ו סיר ג'מבו איטי.
הוראות
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, מבשלים את הבייקון עד פריך. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לבישול איטי 4-6 ליטר. להיפטר מכל אבל ציפוי דק של שומן מן המחבת.
מוסיפים את הסלרי, הבצל, הפלפל הירוק והשום למחבת ומבשלים על אש בינונית, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. כפית את הירקות לתוך התנור ולהוסיף את המרק, עגבניות (עם הנוזל שלהם), ווסטרשייר, מלח, טימין. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 שעות, או על גבוה במשך 2 שעות.
מוסיפים את השרימפס, בשר סרטנים, במיה, ומבשלים 1 שעה יותר בחום נמוך או 1/2 שעה יותר גבוה.טיפ: ברגע שהמרכיבים נמצאים בסיר והכיריים האיטיים מבעבעים, אל תרימו את המכסה.
בריחת חום וקיטור. אם תעשה זאת, תאבד 20 דקות משוער של זמן בישול.