בישול איטי עוטפת חזיר משך עם סלט כרוב
בישול איטי משך חזיר עוטפת עם סלט כרוב דורש כ 9 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיונז, פלפל, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: בישול איטי עוטפת חזיר משך עם סלט כרוב, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר.
הוראות
מניחים חזיר ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי; יוצקים בקבוק אחד רוטב ברביקיו מעל. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות.
שלושים דקות לפני בשר חזיר נעשה, בקערה גדולה, לזרוק כרוב וגזר עד מעורב. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו מלבד טורטיות עם להקציף עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים מעל תערובת כרוב; לזרוק עד מצופה.
מעבירים צלי חזיר לקערה. בשר חזיר, באמצעות 2 מזלגות. שומן רזה את משטח רוטב ברביקיו נוזלי בישול איטי; לשפוך מעל בשר חזיר מגורר. מערבבים יותר רוטב ברביקיו, אם תרצה.
באמצעות כפית מחוררת, כפית על תערובת 1/3 כוס חזיר מעל טורטיות. למעלה עם בערך 1/3 כוס סלט כרוב; להפשיל.