קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

בישול איטי של ג'וני צלייה בלונדון

בישול איטי של ג'וני צלייה בלונדון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בישול איטי מטגן לונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון.

הוראות

1
פיזור בצל פרוס בתחתית סיר איטי, ולאחר מכן לסירוגין שכבת גזר ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגן לונדון העונה עם תיבול קריאולי. צרוב בשר בשמן חם עד להשחמה טובה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול קריאוליתיבול קריאולי
סטייק עגולסטייק עגול
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להעביר בשר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
יוצקים מרק בשר בקר, מרק פטריות שמנת, ויין אדום למחבת נהגה לבשל את הבשר ולהביא לרתיחה. לגרד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
מרק בשרמרק בשר
יין אדוםיין אדום
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
5
יוצקים תערובת מרק על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בקרבקר
6
מבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות או לבשל על גבוה במשך 6 שעות.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.