בישול איטי של ג'וני צלייה בלונדון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בישול איטי מטגן לונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון.
הוראות
פיזור בצל פרוס בתחתית סיר איטי, ולאחר מכן לסירוגין שכבת גזר ותפוחי אדמה.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגן לונדון העונה עם תיבול קריאולי. צרוב בשר בשמן חם עד להשחמה טובה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
יוצקים מרק בשר בקר, מרק פטריות שמנת, ויין אדום למחבת נהגה לבשל את הבשר ולהביא לרתיחה. לגרד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת עם מרית.
יוצקים תערובת מרק על בשר בקר.
מבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות או לבשל על גבוה במשך 6 שעות.