בלאדי מרי גרניטה
בלאדי מרי גרניטן היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, חזרת, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו מתכון חריף חריף Bloody Mary Granita, הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, ו בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את מיץ העגבניות, רוטב ווסטרשייר, חזרת, רוטב חם, פטרוזיליה, 1 כפית פלפל ו 1/2 כפית מלח סלרי בקערה גדולה. מיץ חצי לימון; מוסיפים לקערה יחד עם מיץ זית.
להעביר 1 כוס התערובת לקערה ומערבבים בוודקה; לכסות להקפיא עד מוכן לשרת (זה לא יהיה להתמצק).
יוצקים את תערובת מיץ עגבניות הנותרים לתוך צלחת אפייה, לכסות להקפיא לפחות 3 שעות, ערבוב עם מזלג לאחר 30 דקות לשבור את כל גבישי קרח.
כאשר מוכן לשרת, לגרד את granita עם מזלג כך המרקם דומה קרח כתוש.
חותכים את חצי לימון הנותרים לתוך 8 טריזים. חוט 2 חתיכות סלרי, 2 זיתים ו 2 פלחי לימון על שיפודים 4, לסירוגין את הגארנטים.
מערבבים את הפפריקה ונותר 1/2 מלח סלרי כפית על צלחת. להרטיב את שולי 4 כוסות עם מגבת נייר לחה ולסובב אותם בתיבול למעיל.
יוצקים חלק מתערובת הוודקה לתוך כל כוס וגופייה עם granita; מקשטים עם שיפודים ומגישים עם קש וכפית.