בלגן השטן
הבלגן של השטן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם פתיתי צ'ילה, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בלגן חג המולד, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פטריות, מלח ופלפל, ומערבבים לעתים קרובות עד בצל זהוב בהיר, כ -10 דקות.
להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף נקניק, ומערבבים לעתים קרובות עד נקניק יש השחמה מעט ושחרר קצת שומן, על 5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים 3 כף. מים.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף שום פתיתי צ ' ילה. מערבבים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים תרד למחבת וזורקים עם מלקחיים עד שהוא נבול, על 2 דקות.
להעביר תערובת נקניקיות-ירקות לקערה ולנגב מחבת נקייה.
מוסיפים ביצים למחבת ומערבבים רק עד שנקבע, 4 עד 5 דקות, ואז מערבבים בעדינות בתערובת ירקות-נקניק.
מגישים עם רוטב חריף אם אתה רוצה.