בנדיטו צ'ילה גבינה פודינג לחם
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, כמון, גבינת מונטריי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פודינג לחם צ'ילה שוקולד, צ'ילה-גבינה לחם תירס, ו צוהר לחם גבינה צ'ילה.
הוראות
חותכים לחם בקוביות 1 אינץ'.
מניחים 12 כוסות קוביות ארוזות קלות בשכבה אחת על מתלה חוט על תבנית אפייה ומניחים על מתלה תחתון בתנור. שמור כל לחם שנותר לשימוש נוסף.
חותכים פלפל לאורכו לרצועות 1 אינץ', הסרת זרעים עיסת.
מניחים רצועות פלפל, בצד העור למעלה, על גיליון אפייה שונים מעיל בקלילות עם תרסיס בישול.
מניחים פלפלים על המדף העליון בתנור. פלפלים מטוגנים ולחם בתנור בו זמנית, בודקים פלפלים כל 30 שניות החל מ-3 דקות.
הסר פלפלים מהתנור כאשר משחימים קלות.
מוציאים קוביות לחם מהתנור.
גרגרי גבינות על החורים הגדולים של פומפיה תיבת. לזרוק קוביות לחם עם גבינות, בצל וכוסברה בקערת ערבוב גדולה.
באמצעות מסננת רשת בסדר, לסנן את הסלסה, הפרדת הנוזל מן המוצקים.
מערבבים את מוצקים סחוטים מסלסה, ביצים, חלב וכמון. לזרוק תערובת ביצה עם תערובת הלחם, לוודא שכל קוביות הלחם רוויות.
מעיל צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים תערובת לחם בצלחת ואופים, חשופים, 35 עד 40 דקות או עד משחימים קלות וכמעט להגדיר במרכז.
בעוד פודינג לחם הוא בישול, לשלב נוזל שמורות סלסה, שמנת חמוצה, רסק עגבניות ורצועות פלפל אדום קלוי בבלנדר להתמזג עד חלקה.
הסר פודינג לחם מהתנור, לחתוך לריבועים, וטפטוף עם רוטב שמנת חמוצה.