בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים
סרטנים מטוגנים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1315 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ, שמן צמחי, מלח מתובל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים, סרטנים רכים מתובלים, ו סרטני צדפים רכים עם סלט פארו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36
להקציף יחד התאדה חלב, 1 ביצה, ו 1/4 כוס מים בקערה גדולה.
יש לשטוף סרטנים, לטפוח יבש, ומפזרים מלח מתובל. לדלות סרטנים בקמח; לטבול בתערובת חלב התאדה, ולדלות בקמח שוב. סרטנים מטגנים, ב 2 קבוצות, בשמן חם 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר. תתחמם.
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם חמאה.
אופים פרוסות לחם, הצדדים חמאה למעלה, 5 דקות או עד קלוי.
הכן תערובת רוטב הולנדז על פי הוראות החבילה, השמטת חמאה ושימוש 1 כוס חלב ו 1 כף. מיץ לימון.
יוצקים מים לעומק של 2 אינץ ' לסיר גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ולשמור על מבשלים אור.
מוסיפים חומץ. לשבור 6 ביצים שנותרו, להחליק לתוך מים, 1 בכל פעם, קרוב ככל האפשר על פני השטח. מבשלים 3 עד 5 דקות או במידה הרצויה של doneness.
הסר עם כף מחורצת. קצוות לקצץ, אם תרצה.
פרוסות לחם למעלה עם ארוגולה, סרטנים מטוגנים, ביצים עלומות ורוטב הולנדז.
מפזרים עירית ומלח ופלפל לפי הטעם.