קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בננה ספליט גלידה עוגה

בננה ספליט גלידה עוגה
אם 64 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בננה ספליט גלידת עוגה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם פירורי עוגה, גלידה vanillan, רוטב פאדג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בננה ספליט גלידה עוגה, בננה ספליט גלידה עוגה, ו בננה ספליט גלידה עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו עוגה 9 אינץ ' או צלחת עוגה עם ניילון נצמד, להבטיח כי פעם לחצה לתוך המחבת, לעטוף פלסטיק משתרע מתוך הצלחת—זה יעשה את ההסרה הרבה יותר קל מאוחר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את גלידת השוקולד במחבת. באמצעות מרית או כף עץ, להפיץ את הגלידה כך שהוא יוצר שכבה אפילו על החלק התחתון של המחבת. מכסים את שכבת גלידת השוקולד עם 1/3 פירורי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים גלידת וניל על פירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4
מורחים עם שליש נוסף של פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
הנח את פרוסות הבננה על גבי שכבת פירורים זו, מה שהופך שכבה אפילו על פני כל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מורחים גלידת תות על בננות, ואז למעלה עם פירורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
7
תן לצנן לפחות 3 שעות, או לילה
8
כשתהיה מוכן להגיש, תוציא את המחבת מהמקפיא. אם אתה מושך בעדינות על לעטוף פלסטיק ולאחר מכן להפוך את המחבת מעל, זה צריך לצאת על צלחת הגשה די בקלות; אם לא, להפעיל סכין חמאה תחת מים חמים בעדינות להפעיל אותו לאורך החלק הפנימי של המחבת (מחוץ לעטוף פלסטיק).
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים צלחת על גבי, ואז לפנות יחד עם פאן לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
ישירות לפני ההגשה, כפית את פאדג ' חם על גבי העוגה, ולמעלה אותו עם קצפת ואגוזים, ו, אם תרצה, דובדבן maraschino על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
לימון גומילימון גומי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "