בננות סקווירה
בננות Sequeiran נטול גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ים גס, גלידת קוקוס, רום קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. נסו בננות Sequeira, בננות פוסטר (Flambé בננות), ו בננות עם רום (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להיות בטוח: לקשור את השיער שלך בחזרה, להפשיל שרוולים ארוכים, לשמור על מכסה גדול בהישג יד ומטף כיבוי אש בהישג יד מדי, אם יש לך אחד.
יוצקים את רום הקוקוס, אם משתמשים, ואת רום מתובל לתוך קערות נפרדות. לעולם אל תשפוך אלכוהול למחבת החמה ישר מהבקבוק או שכל העניין יעלה בלהבות. היו מוכנים!
יש ארבע קערות של גלידה מוכן ללכת.
מניחים מחבת נירוסטה בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החמאה, הסוכר החום, קמצוץ מלח כשר, מקל קינמון, ציפורן ותרמיל הל. מערבבים עד צורות רוטב.
מניחים את הבננות לחתוך בצד למטה ברוטב ומבשלים עד קרמל, על 2 דקות כל צד. אם תרצה, משוך את מקל הקינמון, ציפורן ו תרמיל הל מהמחבת עכשיו.
כאשר הרוטב מתחיל קצף, למשוך את המחבת את החום ומפזרים רום קוקוס. החזירו את המחבת לחום ובישלו במשך 30 שניות.
שוב למשוך את המחבת את החום ושופכים את הרום המתובל למחבת. באמצעות מצית גז ארוך, להדליק את התוכן של המחבת מן החום; זה צריך מיד להאיר. החזירו את המחבת לחום, הפחיתו את החום לרתיחה ובישלו עד שהלהבות יכבו.
מניחים שתי חתיכות של בננה בכל קערה של גלידה ולחלק את הרוטב בין הקערות.
מפזרים את פתיתי הקוקוס וקצת מלח ים על החלק העליון ומגישים!