בס בגריל שלם עם זיתים, בצל, ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 549 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם בצל, ענפי אורגנו, ענפי קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, בס ים עם עגבניות וזיתים, ו בס ים צלוי שלם עם תפוחי אדמה וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בעוד הגריל הוא חימום, להכין את שיפודים: חוט מספר שווה של ארטישוק על שיפודים 2. חוט כמות שווה של בצל על שיפודים 2 יותר, משאיר על 1/4 אינץ ' של שטח בין החלקים. חוט מספר שווה של הזיתים על שיפודים 2 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
2
מברשת שיפודים בכל רחבי עם שמן צמחי; להפריש. חותכים את הלימונים לשניים, שומרים את אחד החצאים לדגים.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
3
מברשת את הצדדים לחתוך של הנותרים 3 חצאי לימון עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים את הלימונים על הגריל לחתוך בצד למטה, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים ואת הלימונים מתרככים מעט, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
הסר גיליון אפייה או צלחת גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מניחים את כל השיפודים על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים, מרפרפים פעם אחת, עד שהזיתים קמלים מעט ולארטישוקים יש סימני גריל, כ-6 דקות. המשך לבשל את הבצלים עד שהם מעט חרוך וריכך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
7
העברת גיליון אפייה או צלחת גדולה עם חצאי לימון ולתת מגניב מעט.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הזיתים, ארטישוקים, בצל מן השיפודים, לחתוך לקוביות בינוניות, ולהעביר לקערה בינונית. לסחוט את המיץ מ 2 של חצאי לימון בגריל על הירקות, להוסיף את אורגנו ו טימין, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מניחים את ציפוי הירקות ואת חתיכות לימון במקום חם או לכסות עם נייר. להפחית את חום הגריל בינוני (כ 177° כדי400), ולהכין את הדגים.עבור הדגים: לחתוך דק את חצי לימון שמורות, לא מגולגל. יש לשטוף את החלק הפנימי והחיצוני של הדג במים קרים ולטפוח יבש עם מגבות נייר. בנדיבות העונה החלק הפנימי של הדג עם מלח ופלפל. תדחפי את הקורנית ואת הענבים האורגניים ואת פרוסות הלימון פנימה. לשפשף את החלק החיצוני של הדג עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.לשפשף את הסורגים גריל שוב עם שמן צמחי.
מניחים את הדג על הגריל ומכסים את הגריל. מבשלים עד החצי התחתון של הדג הוא אטום כל הדרך דרך ואת העור התחתון הוא פריך, על 9 דקות. באמצעות זוג מלקחיים כדי להחזיק את הדג סגור, בזהירות להפוך את הדג על באמצעות מרית שטוחה ומבשלים עד המחצית השנייה הוא אטום כל הדרך ואת העור הוא פריך, כ 9 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
הסר צלחת גדולה לשרת עם ציפוי שמורות חתיכות לימון בגריל.