בס חתוך עם בצל אדום, פטריות ותפוחי אדמה חדשים
בס חתוך עם בצל אדום, פטריות, ותפוחי אדמה חדשים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, chervil, פילה בס יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר, מחבת תפוחי אדמה מטוגנים עם פטריות ובצל, ו סטייק קולב עם בצל, פטריות ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה חדשים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד מכרז.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מטגנים את הפטריות והבצל עד למכרז.
מפזרים מיץ לימון, ומתבלים במלח ים ופלפל שחור סדוק.
חותכים את פילה בס הים משני הצדדים, ולהכניס את chervil. לשפשף עם שמן צ ' ילי, מלח ים, פלפל שחור סדוק.
מניחים פילה על תבנית אפייה, ומטגנים 5 דקות בכל צד, או עד בקלות flaked עם מזלג.
טפטוף עם רוטב פסטו, ומגישים מעל תפוחי אדמה חדשים, פטריות, ובצל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.