קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

בס חתוך עם בצל אדום, פטריות ותפוחי אדמה חדשים

בס חתוך עם בצל אדום, פטריות ותפוחי אדמה חדשים
בס חתוך עם בצל אדום, פטריות, ותפוחי אדמה חדשים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, chervil, פילה בס יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר, מחבת תפוחי אדמה מטוגנים עם פטריות ובצל, ו סטייק קולב עם בצל, פטריות ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים תפוחי אדמה חדשים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מטגנים את הפטריות והבצל עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים מיץ לימון, ומתבלים במלח ים ופלפל שחור סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
5
חותכים את פילה בס הים משני הצדדים, ולהכניס את chervil. לשפשף עם שמן צ ' ילי, מלח ים, פלפל שחור סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פילה Seabassפילה Seabass
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ChervilChervil
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים פילה על תבנית אפייה, ומטגנים 5 דקות בכל צד, או עד בקלות flaked עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
טפטוף עם רוטב פסטו, ומגישים מעל תפוחי אדמה חדשים, פטריות, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.