בס ים אפוי איטלקי
דג בס איטלקי אפוי הוא מנה עיקרית המגישה 2. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 166 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1167 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 37 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפלים קלויים, פטרוזיליה, בס ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה נהדר. מתכונים דומים: בס ים & פירות ים איטלקי סיר אחד, בס ים אפוי במלח, ו בס אפוי עם עגבניות.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את הפלפלים והבצל עם תיבול בתוספת טפטוף קטן של שמן זית.
מורחים על מגש אפייה ומבשלים 5 דקות.
תוסיף את השום והלימון עם הבצלים והפלפלים. לשבת על בס הים, דגים מברשת עם קצת יותר שמן, דגים העונה צלוי במשך 15 דקות.
מערבבים את הזיתים וצנוברים לתוך הירקות וצולים במשך 5 דקות יותר עד הדג הוא רק מבושל דרך. לסחוט קצת מיץ לימון לפזר עם פטרוזיליה כדי לשרת.