בס ים עטוף בבייקון
בייקון עטוף בס ים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 206 גרם חלבון 231 גרם של שומן, וסך הכל 2976 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוזמרין, רוזמרין, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בס ים עטוף בבייקון, כיסוני בס עטופים Shiso בדשי, ו בס ים עטוף בחסה עם קרם תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לשטוף דגים בפנים ובחוץ, להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים מלח לתוך חלל הבטן.
חותכים את השום לפרוסות.מטה את השום ורוסמרין לתוך חלל הבטן.עטוף פרוסות בייקון סביב הדג, חופפים מעט. רק ראש tailfin צריך להיות גלוי.אתה יכול לאחסן את הדגים מוכנים במשך כמה שעות במקרר.
הסר לפחות 30 דקות לפני צלייה.
מברשת מחבת גריל עם שמן זית ולשים 2 גבעולים רוזמרין לתוך המחבת כדי טעם השמן.
שים דגים במחבת. שים את זה על גריל בינוני חם.גריל דגים בכל צד במשך כ 6 דקות.
מברשת דגים עם שמן אם זה נראה יבש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.