בס ים צ'יליאני
אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בס ים צ'יליאני יכול להיות עצום ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, עלי אורגנו, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בס ים צ'יליאני, בס ים צ'יליאני מוקפץ, ו בס ים צ'יליאני עם חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים דגים בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מוסיפים רוטב משולב וגבינת פרמזן; שקית חותם. להפוך את התיק על כמה פעמים כדי מעיל דגים באופן שווה עם תערובת ההלבשה. להשרות במקרר עד מוכן לשימוש.
חוט צ ' וריסו ושום באופן שווה על שיפודים. גריל 7 עד 8 דקות. או עד שצ ' וריסו מבושל דרך, מסתובב מדי פעם.
הסר צ ' וריסו ושום משפדים; לחתוך לפרוסות דקות.
מוסיפים עגבניות ואורגנו; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
בינתיים, להסיר דגים מן המרינדה; להשליך את התיק ואת המרינדה. דג גריל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מניחים דגים על צלחות בודדות או צלחת הגשה; מעל כל פילה עם 1/2 כוס של תערובת עגבניות 2 כף. של גבינת המוצרלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.