בס ים צלוי שלם עם תפוחי אדמה וזיתים
בס ים צלוי שלם עם תפוחי אדמה וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 702 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סנאפר, רוזמרין, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו בס ים קלוי עם שומר, תפוזים וזיתים, בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, ו בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת צלייה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 2 כפות של שמן זית, פטרוזיליה קצוצה ורוזמרין; העונה עם מלח ופלפל.
מורחים את תפוחי האדמה בשכבה זוגית. פזר את העגבניות והזיתים על תפוחי האדמה וטפטוף עם 2 כפות שמן הזית.
מתבלים את חלל הדגים במלח ופלפל ודוחפים לתוכו את הפטרוזיליה והקורנית.
הנח את הדג על תפוחי האדמה ושפוך עליו את היין. לשפשף את פני השטח של הדגים עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מכסים את מחבת הקלייה בנייר כסף ואופים את הדגים במשך 50 דקות, או עד שכמעט מבושלים דרכו. להשליך את רדיד ולהוסיף את הדגים עם מיצי פאן.
אופים את הדג במשך כ 20 דקות יותר, או עד שהוא מבושל דרך ותפוחי האדמה רכים.
כדי לשרת, להעביר את הדגים למשטח עבודה.
מעבירים את תפוחי האדמה, העגבניות והזיתים למגש. פילה את הדגים ולהגדיר את הפילה על גבי תפוחי האדמה.
יוצקים את מיצי המחבת על הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו