בס מעושן-חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, שום מגורען, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בס מעושן-חריף, בס מפוספס מתובל, ו חמאה מתובלת-בס מאודה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני עד גבוה. שים מגש בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה. להבקיע את העור של הדג עם כמה סימני חשיש רדודים באמצעות סכין חדה מאוד. מתבלים את הדגים משני הצדדים עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם, ולשפשף את שני הצדדים עם תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס קינמון וייטנאמי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלסה קנויה בחנות, להגשה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומבשלים את הדגים ב 2 קבוצות, עד המשרד, על 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את הפילה למגש החם.
6
מגישים עם פלחי לימון ומקשטים עם פטרוזיליה או עירית.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט