קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

בס מפוספס בר צרוב עם ירקות אביב מוקפצים

בס מפוספס בר צרוב עם ירקות אביב מוקפצים
בס מפוספס בר צרוב עם ירקות האביב Sauteed נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 300 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, ו פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את האספרגוס במים רותחים ומבשלים עד שהמים חוזרים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
הסר ומניח אותו מיד במי הקרח המלוחים. כאשר האספרגוס התקרר לחלוטין, להסיר אותו מהמים והשמורה. חזור על תהליך זה עם אפונה הצמד סוכר ולאחר מכן את פול. אתה יכול להשתמש באותו מים blanching עבור כל הירקות, רק כדי להיות בטוח תמיד לעשות fava שעועית האחרון. שעועית Fava יש תכולת ברזל גבוהה מאוד יהפוך את המים blanching שחור. לאחר השעועית הם blanched ומקורר, להסיר את העור החיצוני הקשוח לחשוף פול ירוק באביב מקסים.;
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פולפול
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית. לרסק את שלוש שיני שום עם העקב של היד שלך ולהוסיף למחבת סאוט. תביא את המחבת לחום גבוה בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב מאוד ארומטי להסיר אותו מן המחבת ולהשליך אותו. היא מילאה את ייעודה בשום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות ואת המניה, מתבלים בנדיבות עם מלח, ו לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים את הירקות מוכנים, מתבלים במלח וטחון עד שכל החומרים מצופים בשמן וחם וכמעט כל המניה התאדה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מגישים מיד או מאוחר יותר בטמפרטורת החדר.;
8
קח את הדגים מהמקרר על 10 עד 15 דקות לפני השימוש. לטף את העור יבש עם מגבת נייר ואת העונה דגים משני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מחממים מחבת סאוט גדולה מצופה בנדיבות עם שמן זית כתית נוספת על חום גבוה. מעיל התחתון של עוד מחבת מעט קטן יותר עם שמן זית. מניחים בעדינות את פילה הדגים בצד העור למטה במחבת הטחון ומניחים את מחבת הטחון השנייה ישירות על גבי הדג. המטרה של זה היא ללחוץ בעדינות את העור של הבס על החלק התחתון של מחבת ה-saute כדי ליצור עור דגים פריך יפה. הקפד שמן התחתון של המחבת סאוט העליון או הדג ידבק אליו. לאחר כמה דקות להסיר את מחבת ה "סאוט" העליונה מהדגים, זה יאפשר לאדים להימלט והעור להיות פריך מאוד. כשדג מבשל הוא הופך מערום לאטום. הרעיון הוא לבשל את הדגים 2/3 של הדרך בצד העור ולהפוך אותו עבור 1/3 האחרון של זמן הבישול. הכלל עבור דגים הוא כ 7 עד 8 דקות לכל אינץ ' של עובי, קצת פחות אם אתה אוהב את הדגים שלך יותר בצד הנדיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים את הדגים מעל ירקות האביב המוקפץ ולקרוא את עצמך כוכב!
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט