קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

בס מפוספס עם רוטב פיאני

בס מפוספס עם רוטב פיאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם רוטב פיאני. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, כוסברה, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב poblano צ ' ילה, זרעי דלעת, מרק, כוסברה, ו hierba סנטה בבלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
האם קדימה יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
1
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
ניקוז; טפיחה יבשה.
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם. עובדים בקבוצות, מטגנים טורטיות תירס עד הזהב אור אבל עדיין רך וגמיש,על 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
להעביר מגבות נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה ונקייה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל תרד עד רק נבול. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
העברת תרד למסננת. באמצעות גב כף, לחץ על תרד כדי להסיר נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים טורטיות על משטח עבודה. מחלקים תרד וגבינה בין טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מגלגלים טורטיות, סוגרים מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מקום 2 קליפות תירס במחבת צלייה, חופפים מעט כדי ליצור בסיס לדגים. מסדרים 2 טורטיות מלאות לאורך צד התפר למטה על קליפות תירס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מקום 1 פילה דגים מעל טורטיות; מפזרים מלח ופלפל. חפיפה הנותרים תירס קליפות באותו מחבת, באמצעות 2 עבור כל בסיס; העליון עם טורטיות מלאות ודגים; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קליפות תירסקליפות תירס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מניחים 1 כף חמאה על כל פילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
בינתיים, להעביר רוטב לסיר קטן. מביאים לרתיחה קרובה, ואז להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מוסיפים שמנת; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. התאם עקביות, הוספת מים על ידי כפות דק, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
15
להעביר 1 בסיס תירס-קליפה עם דגים טורטיות לכל אחד 4 צלחות. רוטב חם כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
* צ ' ילה ירוקה טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בכמה סופרמרקטים, שווקים לטיניים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
18
** עשב ממקסיקו זמין בשווקים לטיניים.
19
*** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים לטיניים.