בס מפוספס עם רוטב פיאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם רוטב פיאני. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, כוסברה, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב poblano צ ' ילה, זרעי דלעת, מרק, כוסברה, ו hierba סנטה בבלנדר; מחית עד חלקה.
האם קדימה יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש, לפחות 1 שעה.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם. עובדים בקבוצות, מטגנים טורטיות תירס עד הזהב אור אבל עדיין רך וגמיש,על 30 שניות לכל צד.
להעביר מגבות נייר; מגניב.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה ונקייה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל תרד עד רק נבול. מתבלים קלות במלח ופלפל.
העברת תרד למסננת. באמצעות גב כף, לחץ על תרד כדי להסיר נוזל עודף.
מניחים טורטיות על משטח עבודה. מחלקים תרד וגבינה בין טורטיות.
מגלגלים טורטיות, סוגרים מילוי.
מקום 2 קליפות תירס במחבת צלייה, חופפים מעט כדי ליצור בסיס לדגים. מסדרים 2 טורטיות מלאות לאורך צד התפר למטה על קליפות תירס.
מקום 1 פילה דגים מעל טורטיות; מפזרים מלח ופלפל. חפיפה הנותרים תירס קליפות באותו מחבת, באמצעות 2 עבור כל בסיס; העליון עם טורטיות מלאות ודגים; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים 1 כף חמאה על כל פילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, כ 20 דקות.
בינתיים, להעביר רוטב לסיר קטן. מביאים לרתיחה קרובה, ואז להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים שמנת; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. התאם עקביות, הוספת מים על ידי כפות דק, אם תרצה בכך.
להעביר 1 בסיס תירס-קליפה עם דגים טורטיות לכל אחד 4 צלחות. רוטב חם כפית על דגים.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
* צ ' ילה ירוקה טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בכמה סופרמרקטים, שווקים לטיניים, וחנויות מזון מיוחדות.
** עשב ממקסיקו זמין בשווקים לטיניים.
*** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים לטיניים.