קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

בס מפוספס עם רוטב פיאני

בס מפוספס עם רוטב פיאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם רוטב פיאני. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, כוסברה, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב poblano צ ' ילה, זרעי דלעת, מרק, כוסברה, ו hierba סנטה בבלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
האם קדימה יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
1
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
ניקוז; טפיחה יבשה.
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם. עובדים בקבוצות, מטגנים טורטיות תירס עד הזהב אור אבל עדיין רך וגמיש,על 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר מגבות נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה ונקייה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל תרד עד רק נבול. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העברת תרד למסננת. באמצעות גב כף, לחץ על תרד כדי להסיר נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים טורטיות על משטח עבודה. מחלקים תרד וגבינה בין טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מגלגלים טורטיות, סוגרים מילוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מקום 2 קליפות תירס במחבת צלייה, חופפים מעט כדי ליצור בסיס לדגים. מסדרים 2 טורטיות מלאות לאורך צד התפר למטה על קליפות תירס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
מקום 1 פילה דגים מעל טורטיות; מפזרים מלח ופלפל. חפיפה הנותרים תירס קליפות באותו מחבת, באמצעות 2 עבור כל בסיס; העליון עם טורטיות מלאות ודגים; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קליפות תירסקליפות תירס
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים 1 כף חמאה על כל פילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
בינתיים, להעביר רוטב לסיר קטן. מביאים לרתיחה קרובה, ואז להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מוסיפים שמנת; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. התאם עקביות, הוספת מים על ידי כפות דק, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
להעביר 1 בסיס תירס-קליפה עם דגים טורטיות לכל אחד 4 צלחות. רוטב חם כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
* צ ' ילה ירוקה טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בכמה סופרמרקטים, שווקים לטיניים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
18
** עשב ממקסיקו זמין בשווקים לטיניים.
19
*** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים לטיניים.