קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

בס מפוספס עם רוטב פיאני

בס מפוספס עם רוטב פיאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם רוטב פיאני. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, כוסברה, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב poblano צ ' ילה, זרעי דלעת, מרק, כוסברה, ו hierba סנטה בבלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
האם קדימה יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
1
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז; טפיחה יבשה.
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם. עובדים בקבוצות, מטגנים טורטיות תירס עד הזהב אור אבל עדיין רך וגמיש,על 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר מגבות נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה ונקייה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל תרד עד רק נבול. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברת תרד למסננת. באמצעות גב כף, לחץ על תרד כדי להסיר נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים טורטיות על משטח עבודה. מחלקים תרד וגבינה בין טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מגלגלים טורטיות, סוגרים מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מקום 2 קליפות תירס במחבת צלייה, חופפים מעט כדי ליצור בסיס לדגים. מסדרים 2 טורטיות מלאות לאורך צד התפר למטה על קליפות תירס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מקום 1 פילה דגים מעל טורטיות; מפזרים מלח ופלפל. חפיפה הנותרים תירס קליפות באותו מחבת, באמצעות 2 עבור כל בסיס; העליון עם טורטיות מלאות ודגים; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קליפות תירסקליפות תירס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים 1 כף חמאה על כל פילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בינתיים, להעביר רוטב לסיר קטן. מביאים לרתיחה קרובה, ואז להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מוסיפים שמנת; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. התאם עקביות, הוספת מים על ידי כפות דק, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
15
להעביר 1 בסיס תירס-קליפה עם דגים טורטיות לכל אחד 4 צלחות. רוטב חם כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
* צ ' ילה ירוקה טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בכמה סופרמרקטים, שווקים לטיניים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
18
** עשב ממקסיקו זמין בשווקים לטיניים.
19
*** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים לטיניים.