אם יש לכם שני סבוכים יחד, g 1½lb בס ים, עלי ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו דג ים שלם צלוי עם עלי דפנה, שעועית שחורה, פלפלים צ'ילי ועלים מעורבים, ו צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלים כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה יחד, ולאחר מכן להפריש.2
2
מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל והשומר בצ ' ילי, עלי ליים ועשב לימון למשך 10 דקות, או עד שהבצל והשומר יהיו רכים לחלוטין. מערבבים בכוסברה.3
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים
אליקסיר ג
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כפית את הרוטב על הדג, ואז לצלות במשך 12-15 דקות או עד הדג מבושל.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.